Tarieven huiswerkbegeleiding, bijles en coaching

Tarieven huiswerkbegeleiding

De tarieven zijn gebaseerd op het aantal middagen per week dat een leerling standaard ingepland staat om te komen.

1 middag per week € 45,- per middag € 180,- per maand*
2 middagen per week € 30,- per middag € 240,- per maand*
3 middagen per week € 25,- per middag € 300,- per maand*
4 middagen per week € 22,50 per middag € 360,- per maand*
5 middagen per week € 20,- per middag € 400,- per maand*

* Voorbeeldberekening is gebaseerd op een kalendermaand van vier weken zonder vakantieperiode en feestdagen.

Tarieven bijles en strippenkaart

Bijles kost € 30,00 per uur als ook huiswerkbegeleiding wordt gevolgd, anders € 40,00 per uur.

Als je huiswerkbegeleiding volgt, dan ben je nog voordeliger uit met de Studielab015Strippenkaart. Die is goed voor 10 uur bijles en kost €249,-.

Nieuw! Inmiddels is er ook een Strippenkaart voor leerlingen die geen huiswerkbegeleiding volgen. Deze strippenkaart kost €349,- en is goed voor 10 uur bijles.

Met de StudielabStrippenkaart bespaar je ruim 5 Euro per bijles

Inbegrepen in de tarieven

De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn inclusief dagelijkse begeleiding, planning en coaching, iets te eten en te drinken, intake, voortgangsgesprekken, administratiekosten en het gebruik van het leerlingvolgsysteem. Bovendien rekenen we geen inschrijvingskosten.

Schoolvakanties en feestdagen

De periode dat Studielab015 dicht is wegens officiële schoolvakanties en feestdagen brengen we natuurlijk niet in rekening. Je betaalt dus alleen voor de dagen waarop je ingepland staat voor huiswerkbegeleiding als Studielab015 open is.

Opzeggen

Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail. We hanteren een opzegtermijn van één kalendermaand. Ook voor het terugbrengen van het aantal middagen per week geldt een opzegtermijn van een kalendermaand.

Inhalen

Bij ziekte en andere buitengewone omstandigheden is het in overleg vaak mogelijk om zonder extra kosten op een andere dag in dezelfde week te komen als gepland. Dit kan echter niet gegarandeerd worden. Er wordt geen restitutie verleend als de leerling niet kan komen op de geplande dag en deze dag ook niet kan inhalen.