Tarieven huiswerkbegeleiding en bijles

Tarieven huiswerkbegeleiding

Studielab015 werkt met vaste maandbedragen. Alleen de maanden september tot en met juni brengen we in rekening.

1 middag per week € 200,- per maand
2 middagen per week € 280,- per maand
3 middagen per week € 360,- per maand
4 middagen per week € 440,- per maand
5 middagen per week € 500,- per maand

Tarieven bijles en strippenkaart

Bijles kost € 35,00 per uur als ook huiswerkbegeleiding wordt gevolgd, anders € 45,00 per uur.

Als je huiswerkbegeleiding volgt, dan ben je nog voordeliger uit met de strippenkaart. Die is goed voor 10 uur bijles en kost € 295,-.

Nieuw! Inmiddels is er ook een strippenkaart voor leerlingen die geen huiswerkbegeleiding volgen. Deze strippenkaart kost € 395,- en is goed voor 10 uur bijles.

Met de StudielabStrippenkaart bespaar je ruim 5 Euro per bijles

Inbegrepen in de tarieven

De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn inclusief dagelijkse begeleiding, planning en coaching, iets te eten en te drinken, intake, voortgangsgesprekken, administratiekosten en het gebruik van het leerlingvolgsysteem. Bovendien rekenen we geen inschrijvingskosten.

Opzeggen

Opzeggen kan schriftelijk of per e-mail. We hanteren een opzegtermijn van één kalendermaand. Ook voor het terugbrengen van het aantal middagen per week geldt een opzegtermijn van een kalendermaand.

Inhalen

Bij ziekte en andere buitengewone omstandigheden is het in overleg vaak mogelijk om zonder extra kosten op een andere dag in dezelfde week te komen als gepland. Dit kan echter niet gegarandeerd worden. Er wordt geen restitutie verleend als de leerling niet kan komen op de geplande dag en deze dag ook niet kan inhalen.