Bijles door ervaren docenten en studenten

Bijles in Delft

Flexibele bijles

Flexibele bijles in Delft voor iedereen die het soms even niet meer ziet zitten. Je hebt misschien een periode minder tijd en aandacht besteed aan je schoolwerk. Daardoor ben je te ver achterop geraakt en begrijp je er niets meer van. Of de stof voor een bepaald vak vind je moeilijk en je haalt alleen maar slechte cijfers, ondanks jouw harde werken. Geen paniek! Bij Studielab015 kun je bijlessen volgen die gegeven worden door enthousiaste studenten, die kortgeleden nog geblokt hebben op dezelfde stof. Zij kunnen uit eigen ervaring uitleg geven en vertellen hoe zij hun huiswerk succesvol hebben aangepakt. Dan kan bij Studielab015 of bij jullie thuis, en op afspraak ook buiten de openingstijden van Studielab015.

Daarnaast werken bij Studielab015 ervaren docenten, die bekend zijn met alle ins en outs van de middelbare school. We bieden ondersteuning in alle schoolvakken, en de StudielabStrippenkaart biedt aantrekkelijke korting. We bepalen samen met jou wat de beste aanpak is om jouw kennis weer op niveau te brengen. Soms zijn een paar uurtjes genoeg om je weer op weg te helpen, maar het kan ook zijn dat we wat intensiever aan de slag gaan om je de stof echt te laten begrijpen.

Tarieven losse uren en de strippenkaart

Bijles kost € 30,00 per uur als ook huiswerkbegeleiding wordt gevolgd, anders € 40,00 per uur.

Als je huiswerkbegeleiding volgt, dan ben je nog voordeliger uit met de Studielab015Strippenkaart. Die is goed voor 10 uur bijles en kost €249,-.

Nieuw! Inmiddels is er ook een Strippenkaart voor leerlingen die geen huiswerkbegeleiding volgen. Deze strippenkaart kost €349,- en is goed voor 10 uur bijles.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Marleen of vul vrijblijvend het contactformulier in. Dan gaan we samen kijken wat voor jou het beste is.

Bijles nodig? Met onze strippenkaart voor 10 bijlessen ben je goedkoper uit?