Bijles door ervaren docenten en studenten

Flexibele bijles

Soms zie je het gewoon even niet meer zitten. Je hebt misschien een periode minder tijd en aandacht besteed aan je schoolwerk. Daardoor ben je te ver achterop geraakt en begrijp je er niets meer van. Of de stof voor een bepaald vak vind je moeilijk en je haalt alleen maar slechte cijfers, ondanks jouw harde werken. Geen paniek! Studielab015 werkt met enthousiaste studenten, die kortgeleden nog geblokt hebben op dezelfde stof. Zij kunnen uit eigen ervaring uitleg geven en vertellen hoe zij hun huiswerk succesvol hebben aangepakt. Dan kan bij Studielab015 of bij jullie thuis. Op afspraak is bijles ook buiten de openingstijden van Studielab015 mogelijk.

Daarnaast werken bij Studielab015 ervaren docenten, die bekend zijn met alle ins en outs van de middelbare school. We bieden ondersteuning in alle schoolvakken en de StudielabStrippenkaart biedt aantrekkelijke korting.

Tarieven bijles en strippenkaart

Bijles kost € 30,00 per uur als ook huiswerkbegeleiding wordt gevolgd, anders € 40,00 per uur.

Als je huiswerkbegeleiding volgt, dan ben je nog voordeliger uit met de Studielab015Strippenkaart. Die is goed voor 10 uur bijles en kost €249,-.

Nieuw! Inmiddels is er ook een Strippenkaart voor leerlingen die geen huiswerkbegeleiding volgen. Deze strippenkaart kost €349,- en is goed voor 10 uur bijles.

Bijles nodig? Met onze strippenkaart voor 10 bijlessen ben je goedkoper uit?