Nieuw! Flexibele tijden en eindexamenbegeleiding.

Eindexamenbegeleiding

Leerlingen die dit schooljaar eindexamen doen, willen we een extra duwtje in de rug geven. Wanneer je een strippenkaart aanschaft voor 10 bijlessen, mag je op onze locatie gratis gebruik maken van een werkplek op afspraak. Hulp bij de voorbereiding van SE’s en examens is aanwezig, een extra stimulans om na de bijles meters te maken in het oefenen van de leerstof.

Flexibele middagen en ochtenden op afspraak

Gelukkig mogen leerlingen weer gedeeltelijk naar school. Omdat de schoolroosters op dit moment nogal divers zijn, zijn we overgegaan op flexibele middagen huiswerkbegeleiding. De middagen zijn op afspraak in te plannen. Zelfs in de ochtenden zijn we nu op afspraak open.

Structuur en motivatie

We zien dat veel leerlingen op dit moment de structuur van vaste schooldagen missen en minder gemotiveerd zijn. Huiswerkbegeleiding en gerichte hulp bij huiswerk kan wel degelijk het verschil maken! Onze leerlingen geven aan dat ze het prettig vinden om een vaste plek te hebben. Bij Studielab015 maken leerlingen hun huiswerk in een rustige en vertrouwde omgeving onder deskundige begeleiding.

Geplaatst in blog.